2024-02-13 07:08Uutiset

Fristads maailman isoimman käsipalloturnauksen pääyhteistyökumppaniksi

Partille World Cup on kohtaamispaikka nuorille ympäri maailman.Partille World Cup on kohtaamispaikka nuorille ympäri maailman.

Työvaatevalmistaja Fristads on sopinut pääyhteistyökumppanuudesta Partille World Cupin kanssa, joka on yksi maailman isoimmista ja kaikkein kansainvälisimmistä nuorten käsipalloturnauksista. Joka vuosi Partille World Cup toivottaa tervetulleeksi yli 1400 joukkuetta ympäri maailman Göteborgiin Ruotsiin.

“Partille World Cupin tarkoituksena on tarjota kohtaamispaikka nuorille ympäri maailman, sukupuolesta, uskonnosta tai sosiaalisesta taustasta huolimatta. Kumppanuus Fristadsin kanssa antaa meille vahvan pohjan työskentelylle sekä nuorille mahdollisuuden tavata toisia nuoria ja saada positiivisia kokemuksia”, kertoo Fredrik Andersson, Partille World Cup pääsihteeri.

Fristads aloitti työvaatteiden valmistuksen jo lähes 100 vuotta sitten ja on tänä päivänä yksi Ruotsin suurimmista työvaatteiden valmistajista tarjoten laajan valikoiman monille eri ammattialoille. Kumppanuus Partille World Cupin kanssa mahdollistaa Fristadsille tulevien sukupolvien terveellisen elämän edistämisen, ja samalla Fristads on luomassa pohjaa nuorille tavata toisiaan kentällä ja sen ulkopuolella, kansallisuudesta riippumatta.

“Meidän lapsemme ovat tulevaisuutemme. Olemme sekä ylpeitä että onnellisia siitä, että voimme useille nuorille mahdollistaa liikkumisen ilon. Koemme, että Partille World Cup on täydellinen kumppani meille. Urheiluyhteisö tuo monelle iloa, lisäksi se luo mielenkiintoa ja ymmärrystä muihin kansalaisuuksiin oman maan rajojen yli,” kertoo Petra Öberg Gustafsson, Fristadsin pääjohtaja.

Uuden sopimuksen myötä Partille World Cup on Fristadsin sponsoroima. Kumppanuuden myötä Fristads myös aktiivisesti edistää Partille World Cupin laajaa kestävän kehityksen työtä ennen turnausta, sen aikana ja sen jälkeen.

"Yhdessä Fristadsin kanssa otamme uusia askelia luodaksemme entistä vahvemman turnauksen, jossa kestävän kehityksen työ on keskiössä," sanoo Fredrik Andersson, Partille World Cupin pääsihteeri.

Tietoa Partille World Cup
Partille World Cup on maailman laajin ja kaikkein kansainvälisin nuorten käsipalloturnaus. Joka vuosi noin 1400 joukkuetta 50 maasta ottaa osaa turnaukseen, jossa pelataan 5 000 peliä 70 eri kentällä.


Aiheet: Uutiset

Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo lähes 100 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.


Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki