2024-02-13 09:13Uutiset

Fristads toimittaa työvaatteet puhtaan energiateknologian yritykselle

Ruotsalainen puhtaan energiateknologian start-up-yritys Aira on valinnut Fristadsin profiloitavien työvaatteidensa toimittajaksi.

Ruotsalainen puhtaan energiateknologian start-up-yritys Aira on valinnut Fristadsin työvaatetoimittajakseen. Fristadsin pitkä historia korkealaatuisten työvaatteiden valmistajana ja johtava asema vastuullisten työvaatteiden valmistajana olivat ratkaisevia tekijöitä Airalle.

Aira on start-up-yritys, jonka tavoitteena on nopeuttaa asuinrakennusten lämmityksen sähköistämistä älykkäällä puhtaan energian teknologialla. Aira tarjoaa kattavia kotien energiansäästöratkaisuja, joiden keskiössä ovat lämpöpumput. Airan tavoitteena on palkata 10 000 puhtaan energian asiantuntijaa ja teknikkoa seuraavan vuosikymmenen aikana. Aira haluaa työskennellä ympäristötietoisen kumppanin kanssa, joka tuottaa profiloituja työvaatteita minimaalisella ympäristöjalanjäljellä.

"Kun tutustuimme tarkemmin Airaan, ymmärsimme, että he ovat todella sitoutuneita vastuullisuuteen ja haluavat tehdä kaikki oikeat valinnat yritystä rakentaessaan. Olemme todella innoissamme yhteistyöstämme, koska jaamme heidän eettiset arvonsa. Fristadsilla uskomme, että hyvät työvaatteet suojaavat käyttäjäänsä, mutta se ei voi tapahtua tarpeettomasti ympäristön kustannuksella," kertoo Anders Bruhn-Schmidt, Fristadsin Global Solutions Business Development Director.

Aira, puhtaan energiateknologian yritys, lanseerattiin Ruotsissa kesäkuussa 2023 ja on siitä lähtien laajentunut kolmeen toimintamarkkinaan, mukaan lukien Saksa, Italia ja UK. Nopeiden kasvuodotusten tueksi Aira halusi korkealaatuisia työvaatteita, jotka rakentaisivat bränditunnistettavuutta ja vahvistaisivat tiimihenkeä työntekijöiden keskuudessa. Puhtaan energiateknologian yrityksenä Airalle oli välttämätöntä tarkastella myös työvaatteiden ympäristövaikutuksia.

"Fristadsin johtava asema työvaatteiden kestävässä kehityksessä ja Fristadsin luomat EPD-ympäristöselosteet vaatteille olivat keskeisiä syitä, miksi valitsimme heidät työvaatekumppaniksemme. Odotamme innolla yhteistyötä Fristadsin kanssa työvaatteiden hiilijalanjäljen minimoimiseksi," sanoi Serina Saroian, Airan brändi- ja tuotemarkkinoinnin päällikkö.

Airan uusi työvaatemallisto sisältää Fristadsin standardivalikoiman profiloituja vaatteita – service-housuja, huppareita, pikeepaitoja, fleecetakkeja, shortseja ja paljon muuta.

"Kun loimme mallistoa Airalle, meille oli erittäin tärkeää ymmärtää teknikoiden tarpeita. Kävimme aluksi perusteellisen dialogin vaatteiden ominaisuuksista ja toiminnoista. Samalla meidän piti toimia nopeasti, jotta voisimme tukea Airan tavoitetta laajentua ympäri Eurooppaa," kertoo Anders Bruhn-Schmidt.

Lisätietoa Aira 
Aira tarjoaa puhtaan energiateknologian ratkaisuja kuluttajille ja tähtää alan ykkösbrändiksi Euroopassa. Aira nopeuttaa asuinrakennusten lämmityksen sähköistämistä älykkäällä puhtaan energian teknologialla - mahdollistaakseen meidän kaikkien tarvitseman nettonollapäästöjen tulevaisuuden. Airan kattavan palvelutarjoaman avulla kuluttajat ympäri Eurooppaa saavat kotien energiansäästöratkaisut, joiden ytimessä ovat älykkäät lämpöpumput. Airan kuluttajakeskeinen tilausmalli ja vertikaalinen integraatio mahdollistavat kuluttajaystävällisen kustannusrakenteen. Airan tehtävänä on kutsua ihmisiä puhtaan energian vallankumoukseen, yksi koti kerrallaan. Aira on perustettu Tukholmassa, Ruotsissa, Vargas Holdingin toimesta ja taustalla on hyviä sijoittajia Euroopasta ja Yhdysvalloista.


Aiheet: Uutiset

Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo lähes 100 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.


Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki