2023-09-12 11:48Uutiset

Fristadsin työvaatekonseptit laajenevat uusilla talvikauden tuotteilla

Fristadsin työvaatekonseptit laajenevat uusilla talvikauden tuotteilla.Fristadsin työvaatekonseptit laajenevat uusilla talvikauden tuotteilla.

Fristadsin ainutlaatuiset työpukeutumisen tuotekonseptit kasvavat uutuuksilla juuri ennen syyskauden sateita, tuulia ja kylmyyttä. Uudet ulkovaatteet löytyvät konsepteista Alnaryd, Haverdal, Tyresta ja Skarup. Näitä kaikkia konsepteja kuvaavat erinomainen istuvuus, toiminnallisuudet ja tyylikäs työpukeutuminen.

”Kun loimme tuotekonsepteja, otimme kaikkein suosituimmat housumme jokaisen konseptin pohjaksi ja lisäsimme kylkeen yhteensopivia yläosia, lähinnä kesään ja kevääseen soveltuvia. Nyt tuomme konsepteihin syyskauden tuotteita, jotka ovat lämpimiä ja pitävät sateen loitolla,” kertoo Lena Bay Højland, Fristadsin tuotejohtaja. ”Konseptien ideana on poistaa arvailu ja epäröinti, joka liittyy työvaatteiden valintaan. Kun tuntee omat mieltymyksensä ja oman työympäristönsä, työvaatteiden valitseminen on helppoa konseptiemme avulla.”

Fristadsin syksyn ja talven uutuudet saapuvat pääasiassa isoimpaan Alnaryd-konseptiin, joka on erityisen kestävien työvaatteiden konsepti raskaisiin työolosuhteisiin. Konseptiin saapuu uusi kuoritakki ja -housut, kuten myös toppavuorattu talvitakki ja -housut. Uutuudet valmistetaan Fristadsin omasta veden- ja tuulenpitävästä ja hengittävästä Airtech-materiaalista.

Lisäksi Fristads tuo markkinoille kaksi tuotetta, jotka valmistetaan kierrätetystä polyesteristä: toiminnallinen ja kestävä kuoritakki Haverdal-konseptiin sekä Polartec® fleecetakki huippuluokan Tyresta-konseptiin. Kuoritakki valmistetaan kevyestä 4-suuntaan joustavasta stretch-materiaalista ja se on erinomainen valinta kaikille niille, jotka arvostavat ennen kaikkea joustavuutta ja työskentelymukavuutta. Polartec® fleecetakki on erityisen hengittävä, lisäksi se siirtää hyvin kosteutta ja on lämmin.

“Osana vastuullisuustyötämme vaihdamme jatkuvasti perinteisiä työvaatemateriaaleja kierrätettyihin vaihtoehtoihin, tinkimättä kuitenkaan tuotteen laadusta. Pidemmässä juoksussa laadun heikkeneminen voisi aiheuttaa ympäristölle enemmän haittoja, mutta asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että olemme taas ottaneet uusia askelia eteenpäin, kun valitsemme vastuullisempia kankaita tuotteisiimme,” kertoo Lena Bay Højland.

Skarup-konseptin olemassa olevaan talvitakkiin ja rakentajan housuihin on päivitetty uusi väri asiakkailta tulleen kysynnän vuoksi.

Uudet konseptit lyhyesti

Haverdal
Joustava jokasään konsepti, joka sisältää kevyitä työvaatteita kaikkiin työpäiviin. Valikoima on saatavilla mustana ja tummansinisenä. Tuotteissa on tyylikkäät, heijastavat yksityiskohdat ja korkealaatuiset vetoketjut sekä laadukkaan kestävät yksityiskohdat.   

Alnaryd
Mukavantuntuinen ja varma valinta. Kestävät ja toiminnalliset vaatteet jokapäiväiseen käyttöön rakentamisen ammattilaisille. Valikoima on saatavilla mustana, harmaana ja sinisenä, ja tuotteissa on tyylikkäät heijastavat yksityiskohdat.

Tyresta
Työvaatteita, jotka seuraavat jokaista liikettäsi. Innovatiivisuus yhdistettynä edistyksellisiin materiaaleihin ammattilaisille, jotka haluavat vain parasta. Lisäksi tuotteissa on huomioväriset yksityiskohdat, sävy-sävyyn tikkaukset ja heijastavat yksityiskohdat.

Skarup
Monipuolinen värikonsepti, joka vahvistaa tiimihenkeä. Soveltuu hyvin teollisuuden, palvelualojen ja rakentamisen ammattilaisille. Suurin osa vaatteista on teollisuuspesun kestäviä.

Stiby
Tuplattu mukavuus pienemmällä ympäristövaikutuksella. Kankaaseen painetut heijastimet parantavat liikkuvuutta. GSTP-materiaalista valmistetuilla tuotteilla on EPD-ympäristöselosteet.

Trofta
Varma valinta kevyellä mukavuudella. Erinomaiset toiminnallisuudet, kestävyys ja istuvuus, valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. GPLU-materiaalista valmistetuilla tuotteilla on EPD-ympäristöselosteet.

Classics
Perinteinen työläistyyli ja työvaatteiden tuntu. Luotettavia, klassisia ja toiminnallisia tuotteita kaikkiin työpäiviin. Vaatteita, joiden ulkonäkö jäljittelee klassisista työpukeutumista.  


Lue Fristadsin työvaatekonsepteista lisää täältä.Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo lähes 100 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.


Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki