2022-04-22 10:46Lehdistötiedote

Fristads B.A.U.M. e.V. eurooppalaisen vastuullisen liiketoiminnan verkoston jäseneksi

Liittymällä B.A.U.M. e.V -verkostoon, Fristads, Skandinaavisena työvaatevalmistajana, pyrkii hyödyntämään eurooppalaista B.A.U.M. konsultointi- ja projektiverkostoa sekä tuomaan omia näkemyksiä verkoston muille jäsenille. Fristadsin tavoitteena on olla johtava vastuullisten työvaatteiden toimittaja.

"On tärkeää vaihtaa ajatuksia muiden yritysten kanssa. Se on keino saada uutta ymmärrystä ja tietoa kestävästä kehityksestä. Tässä yhteisössä saamme uusia ideoita ja inspiroimme toisia omalla työllämme. Meidän mielestä hyvät työvaatteet suojaavat työntekijää, mutta se ei saisi tapahtua liiallisella ympäristön kuormittamisella," kertoo Thomas Syring, Fristads DACH johtaja.

Vastuullisuuden edelläkävijä

Fristadsin pitkän aikavälin tavoitteena on johtaa työvaateteollisuutta vastuullisuudessa. Fristads toi vuonna 2019 uraauurtavan, maailman ensimmäisen ympäristöselosteilla varustellun Fristads Green -malliston. Kaikilla Green-tuotteilla on EPD (Environmental Product Declaration) -selosteet, joista selviää koko tuotannon aikaiset ympäristövaikutukset, aina vaatteen rakenteesta ja materiaalivalinnoista jätteen määrään ja kuljetuksen päästöihin.

Vuoden 2022 aikana Fristads tuo markkinoille kaksi laajaa huomiovaatemallistoa, joilla on pienempi ympäristöjalanjälki. Tavoitteena on tarjota ympäristövastuullisempi vaihtoehto jokaisessa eri tuotesegmentissä.

Tietoa B.A.U.M. e.V.
Verkostona B.A.U.M. e.V. on sitoutunut edistämään keskeistä asiaa: elämisen arvoista tulevaisuutta kestävien liiketoimintakäytäntöjen kautta. BAUM on perustettu vuonna 1984 ja siihen kuuluu yli 700 jäsentä. Yhteisö on nykyään kestävästi toimivien yritysten vahva äänitorvi ja kestävän kehityksen liikkeellepaneva voima Euroopassa.  Lue lisää https://www.baumev.de/


Aiheet: Uutiset

Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo yli 95 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.