2021-12-15 06:30Lehdistötiedote

Fristads Fusion -mallistolle on myönnetty PLUS X AWARD

Fristads Fusion -mallisto on saanut PLUS X AWARD -palkinnon, joka on maailman isoin teknologian, urheilun ja lifestylen innovaatiopalkinto. Fristads Fusion työvaatteet tarjoavat monia mahdollisuuksia kaikille työntekijöille rakentamisen, logistiikan, teollisuuden ja palvelun ammattialoilla.

Fristads Fusion on palkittu arvostetulla palkinnolla kategorioissa korkea laatu, muotoilu, helppokäyttöisyys, toiminnallisuus ja ergonomisuus. Keväällä 2021 Fristads toi markkinoille Fusion-housut, jotka valmistetaan 100%:sti täysin joustavasta stretch-materiaalista. Mukavuus, moderni muotoilu ja kestävyys ovat malliston tärkeimpiä ominaisuuksia.  

”Olemme erityisen tyytyväisiä meille myönnetystä palkinnosta. Kun arvostettu tuomaristo valitsee Fristads Fusion -malliston, voimme olla varmoja siitä, että kilpailemme parhaiden työvaatteiden joukossa. Myös asiakkaamme voivat luottaa laadukkuuteen, kun mallistolla on Plus X Award -palkinto,” kertoo Thomas Syring, Fristads DACH johtaja. ”Mutta me emme aio pysähtyä tähän, Fusion-mallisto kehittyy koko ajan.”

Tietoa Fristads Fusion mallistosta

Fusion malliston muotoilu on saanut vaikutteita moottoriurheilusta ja sen ajatuksena on edistää joukkuehenkeä työntekijöiden keskuudessa. Fusion mahdollistaa eri työtehtävissä työskentelevien ihmisten pukeutumisen samantyyliseen työasuun ja vahvistaa samalla yritysilmettä. Mallisto on erityisen monikäyttöinen: laaja valikoima erilaisia vaatteita eri vuodenaikoihin, 10 eri värivaihtoehtoa sekä pitkälle viedyt yksityiskohdat. Suurin osa tuotteista on hyväksytty teolliseen pesuun ja ne ovat ÖKO-TEX-sertifioituja.

Tietoa PLUS X AWARD -palkinnosta

https://plusxaward.de/en/plus-x-award/


Aiheet: Uutiset

Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo yli 95 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.

Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki