2021-09-01 07:00Lehdistötiedote

Fristads julkistaa Green -uutuudet A+A messuilla

Fristads A+A messuilla 2021Fristads julkistaa suuren tuotekehitystä koskevan uutisen puolivuosittain järjestettävillä A+A-messuilla Düsseldorfissa 26. -29. lokakuuta.

Fristads esittelee tähän mennessä uusimman ja kattavimman kestävästi valmistetun työvaatemallistonsa joka toinen vuosi järjestettävillä A+A messuilla Düsseldorfissa lokakuussa.

Fristads on yksi yli 1 000 työturvallisuusalan yrityksestä, jotka kokoontuvat joka toinen vuosi järjestettäville A+A messuille 26.-29. lokakuuta Düsseldorfiin Saksaan.

“Fristadsilla on pitkät perinteet A+A messuilla ja yhteiskunnan vähitellen avautuessa ja liiketoiminnan asteittain palatessa normaalimpaan suuntaan, olemme innoissamme päästessämme alan muiden toimijoiden kanssa Düsseldorfiin, ” sanoi Anders Hülse, Fristadsin toimitusjohtaja.

Kestävä tuotekehitys on keskiössä Fristadsin osastolla, jossa vierailijat saavat esimakua EPD-ympäristöselosteella varustetusta Fristads Green mallistosta, jonka ennakoitu saapuminen kauppoihin on tammikuussa 2022. Malliston yksityiskohdat pidetään vielä piilossa, mutta Fristadsin Tuotepäällikkö Lene Jul paljastaa, että kyseessä on tähän mennessä kattavin kestävästi valmistettu mallisto Fristadsin valikoimassa.

“Olemme työskennelleet kovasti ja pitkään tämän malliston eteen ja se tulee olemaan ensimmäinen laatuaan koko maailmassa, joten tämä on iso saavutus meille,” Jul kertoi.

Fristadsin pitkän aikavälin tähtäimenä on olla työvaateteollisuuden kärjessä vastuullisuuteen ja kestävyyteen liittyen ja tarjota EPD-ympäristöselosteilla varustetut Fristads Green vaatteet sen jokaiseen tuotesegmenttiin. Fristads Green malliston vaatteet on valmistettu niin, että samalla vähennetään vaatteen muotoiluun, materiaalivalintoihin, ylijäämämateriaaleihin ja kuljetuksiin liittyviä ympäristövaikutuksia.

Nämä teemat viitoittavat ensimmäistä fyysistä tapahtumaa, johon Fristads osallistuu kevään 2020 Covid-19 pandemian puhkeamisen jälkeen. Luonnollisesti noudatamme A+A messujen kattavia hygieniasuosituksia henkilökuntamme ja vierailijoiden terveyden turvaamiseksi.

Fristadsin osasto sijaitsee hallissa 9, osasto A44

A+A

Nyt 37. kerran järjestettävä A+A kongressi järjestetään Düsseldorfissa joka toinen vuosi. Kyseessä on maailman suurin työturvallisuuteen ja -terveyteen liittyvä tapahtuma. Vierailijat voivat osallistua jopa 35 tapahtumaan, joissa on yli 300 puhujaa tutkimuksen- ja käytännönaloilta, politiikasta ja hallituksesta – joko kasvokkain tai digitaalisesti. A+A kongressin 2021 koordinoi Basi - German Federal Association for Occupational Safety and Health (Saksan liittovaltiotason työsuojelujärjestö). Liput ovat saatavana verkkokaupasta. Lisätietoja ja kongressin ohjelman löydät täältä.


Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo yli 95 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.

Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki