2020-10-22 12:16Lehdistötiedote

Fristads uutuus FasG työhousut huomioväreissä

Fristads FASG rakentajan stretch housutFristads FASG rakentajan stretch housut

Tarve sertifioiduille huomiotyövaatteille rakentamisen alalla on kasvanut viime vuosien aikana. FASG-mallisto on nyt entistä vahvempi, sillä Fristads täydentää suosittua FAS-puuvillaisten rakentajan housujen valikoimaa näkyvyysluokan 1 stretch-housuilla.

”Huomiotyövaatteita käytetään entistä enemmän rakennustyömailla. Tämä haastaa meidät kehittämään valikoimaamme tässä segmentissä. Kun suunnittelemme uusia tuotteita, meille tärkeintä on suojata käyttäjämme työpäivän aikana. Täten kasvanut huomiovaatteiden käyttäjäkunta on meille erittäin tervetullut kehityssuuntaus,” kertoo Lene Jul, Fristadsin tuotehallintajohtaja.

FASG on moderni versio klassisesta Fristadsin rakentajan työhoususta, joka on tehty Fristadsin omasta FAS®-puuvillamateriaalista. Mitoitukseltaan housut ovat linjassa modernimman slim-fit mitan kanssa, ja niissä on neljään suuntaan joustavat stretch-alueet sekä käytännölliset ominaisuudet, kuten toiminnalliset taskut ja CORDURA®-vahvikkeet taskuissa, polvissa ja lahkeensuissa.

”Meille FAS G -valikoima edustaa klassikkoa, joka on uudelleensuunniteltu tämän päivän tarpeisiin. Toiminnalliset ja esteettiset muutokset on tehty reflektoimaan modernia tyylikkyyttä sekä luomaan miellyttävämpää, toiminnallisempaa ja turvallisempaa tuotetta, joka kestää käytössä pidempään,” kertoo Anastasios Lappas, Fristadsin Head of Design & Innovation.

Syksyn uutuuden täydentävät valikoimaa
Syksyn uutuustuotteisiin kuuluvat myös veden- ja tuulenpitävä GORE-TEX kuoritakki, päivitetty versio joggers-housuista, lisäksi Fristads Green mallisto täydentyi ympärivuotiseksi mallistoksi kuoritakilla ja tikkitakilla. Molempien Green-tuotteiden elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset on todennettu sertifioiduilla EPD-ympäristöselosteilla.

 ”Tänä syksynä keskityimme rakentajien valikoiman täydentämiseen sekä ympäristövastuullisten tuotteiden lisäämiseen Green-mallistoon”, kertoo Lene Jul, Fristadsin tuotehallintajohtaja.

High vis rakentajan stretch housut LK1 2608 FASG on tilattavissa lokakuusta 2020 lähtien.

Lisää syksyn uutuustuotteita:

GREEN KUORITAKKI 4922 GRS
Hengittävä kuoritakki, joka on valmistettu kestävän tuotannon mukaisesti minimoiden tuotteen aiheuttamat ympäristövaikutukset. Tuulenpitävä ja vedenpitävä takki pitää sinut lämpimänä ja kuivana. Valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Osa Fristads Green -mallistoa, jolla on EPD (Environmental Product Declaration) -ympäristöselosteet. Voidaan yhdistää Green-tikkitakkiin 130806.

GREEN TIKKITAKKI 4101 GRP
Kevyt takki, jonka kierrätetty PrimaLoft®-toppaus pitää sinut lämpimänä. Valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti minimoiden tuotteen aiheuttamat ympäristövaikutukset. Kevyt, pakattava takki on helppo ottaa mukaan päivämatkoille. Osa Fristads Green -mallistoa, joka on valmistettu EPD-ympäristöstandardin mukaisesti. Voidaan yhdistää Green kuoritakkiin 129667.

GORE-TEX KUORITAKKI 4864 GXP
Tuulen- ja vedenpitävä kuoritakki hengittävää laadukasta GORE-TEX®-materiaalia. Kevyt ja pehmeä, silti hyvä suojaus talven tuiskuilta. Mustat heijastavat yksityiskohdat näkyvyyden parantamiseksi.

RAKENTAJAN STRETCH HOUSUT 2621 STK
Joustavat työhousut, joissa on kapenevat lahkeet. Suunnittelun taustalla on työntekijän työskentelymukavuus sekä housujen joustavuus. Valmistettu edistyksellisestä 4-suuntaan joustavasta neulemateriaalista, joka on pehmeä, kestävä ja erittäin hengittävä. Naulataskut on valmistettu kevyestä ripstop-materiaalista ja ne voi taittaa etutaskujen sisään.

Lisätietoa, vieraile www.fristads.comMeistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo yli 95 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.