2020-11-02 09:49Lehdistötiedote

Leijona Group Oy:n toimitusjohtaja on vaihtunut

Fristads ja Leijona työvaatemerkit yhden organisaatiorakenteen alle.Fristads ja Leijona työvaatemerkit yhden organisaatiorakenteen alle.

Fristads Kansas konserniin kuuluva Leijona Group Oy vahvistaa asemiaan Suomen työvaatemarkkinassa yhdistämällä Fristads ja Leijona työvaatetuotemerkit yhden organisaatiorakenteen alle. Tämän myötä yhtiöstä tulee entistä vahvempi kumppani kaikille nykyisille asiakkaillemme sekä tuleville uusille asiakkuuksille.

Leijona Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 29.10.2020 alkaen nimetty Mika Väänänen. Mika Väänänen on ollut konsernin palveluksessa 12 vuotta ja viimeisimpänä hän on toiminut Fristads tuotemerkin maajohtajana.

Uudistuksella haemme synenergioita organisaatiosta sekä vahvistamme Leijona tuotemerkkiä kansainvälisellä taustaorganisaatiolla. Sinulle Fristads- tai Leijona -asiakkaamme tämä muutos ei tule vaikuttamaan päivittäiseen toimintaan. Yhdistymisen myötä liiketoiminta, myynti, asiakkuudet, asiakaspalvelu ja tuki toimivat kuten aiemminkin. Meille jokainen olemassa oleva asiakas on erityisen arvokas ja tulemme jatkossa palvelemaan jokaista asiakasta entistäkin vahvemmalla taustaorganisaatiolla.

Meidän visiomme on rakentaa vahva yritys parhaalla tuotevalikoimalla suomalaisille asiakkaille ja tarjota työvaatemarkkinan johtava tuotevalikoima jälleenmyyjäjakeluverkoston kautta. Samanaikaisesti haluamme tarjota vahvat asiakaskohtaiset työvaatemallistoratkaisut suomalaisille suuryrityksille Suomessa ja kansainvälisesti.

Lisätietoa
Mika Väänänen
Toimitusjohtaja
p. 040 801 1911
mika.vaananen@fristads.com

Sanna Lehtimäki
Markkinointi ja viestintä
p. 040 531 8467
sanna.lehtimaki@fristads.com


FRISTADS on valmistanut työvaatteita jo yli 95 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen.

Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.

LEIJONA on yli puoli vuosisataa auttanut vaativien töiden rautaisia ammattilaisia yltämään parhaimpaansa olosuhteista riippumatta. Leijona on kulkenut pitkän matkan suomalaisen teollisuuden rinnalla. Työvaatteet on kehitetty tapahtumien keskipisteessä– tehtaissa, kaivoksissa, konepajoilla, rakennustyömailla – fyysisissä töissä ja vaativissa olosuhteissa. Suhtaudumme työ ja -suojavaatteisiimme tuottavuutta edistävinä työvälineinä ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja helpottaa ammattilaisten arkea. Tämä tarkoittaa paitsi korkeatasoisia vaatteita myös hyvää palvelua ja pitkäaikaisia uskollisia asiakassuhteita.

FRISTADS KANSAS KONSERNILLA on laaja valikoima brändejä useilla eurooppalaisilla markkinoilla painopisteen ollessa silti Skandinaviassa. Kaikki brändit ovat oman segmenttinsä johtavia brändejä. Fristads Kansas konsernin liikevaihto on 450 M€.

Uuden organisaation arvot

PASSION

 • Työskentelemme intohimoisesti ja olemme ylpeitä tuotteistamme ja yrityksestämme
 • Meillä on vahva tahto tehdä liiketoimintaa, jonka keskiössä on asiakas
 • Me kehitymme ja haastamme itseämme ja toisiamme
 • Sen minkä teemme tänään, voimme tehdä huomenna paremmin
 • Olemme ylpeitä siitä mitä olemme saavuttaneet, meillä on yhdessä hauskaa ja iloitsemme onnistumisia

TOGETHERNESS

 • Yhdessä asiakkaan kanssa arvioimme heidän tarpeensa ja haasteensa ja autamme heitä menestymään
 • Autamme toisiamme menestymään. Otamme vastuumme ja kuljemme kaikki samaan suuntaan
 • Yhdessä suojelemme toisiamme sekä maailmaa ympärillämme. Teemme vastuullista liiketoimintaa tämän ja huomisen päivän sukupolville

SIMPLICITY

 • Teemme asioista helppoja asiakkaalle
 • Pyrimme yksinkertaistamaan asioita emmekä tee asioista vaikeampia kuin mitä ne ovat
 • Viestintämme on selkeää, rehellistä ja rentoa

PERFORMANCE

 • Halumme menestyä on vahvempi kuin pelkomme epäonnistua
 • Me yritämme, epäonnistumme, opimme ja otamme uusia askelia voittaaksemme
 • Johdamme omaa liiketoimintaamme ottamalla vastuun itsestämme ja toisistamme
 • Annamme rakentavaa palautetta, hyväksymme toisemme ja iloitsemme menestyksestäMeistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo yli 95 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.

Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki

Aiheeseen liittyvä media