2024-04-15 05:35Uutiset

Fristads laajentaa Outdoor-housujen valikoimaa

Fristads laajentaa Outdoor-housujen valikoimaa

Tänä keväänä Fristads laajentaa Outdoor-housujen valikoimaa, joka on suunnattu ympäristötietoisille luonnon ystäville. Uusin lisäys Fristadsin Outdoor-mallistoon ovat erityisen kevyet ja joustavat housut kierrätetystä materiaalista. Suunnittelun tavoitteena on ollut luonnossa liikkumisen maksimaalinen mukavuus.

"Uusissa ulkoiluhousuissamme on kaikki toiminnot, joita tarvitset metsäpoluilla, ja kaikki mukavuudet, joita kaipaat arjessa. Huolimatta kevyestä materiaalista, housut ovat kestävät ja niitä voi  käyttää ympäri vuoden", kertoo Lena Bay Højland, Fristadsin tuotejohtaja.

Housujen lisäksi mallisto kattaa samasta materiaalista valmistetut shortsit. Sekä housut että shortsit ovat saatavilla miehille ja naisille.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Kaikki Fristads Outdoor -malliston vaatteet valmistetaan kierrätetystä materiaalista ympäristövaikutusten vähentämiseksi, ja osana kestävän kehityksen pyrkimyksiämme kompensoimme Outdoor-malliston tuotannosta aiheutuneet hiilidioksidipäästöt.

"Tiedämme, että ulkona vapaa-aikaansa viettävät ihmiset välittävät myös luonnosta, joten kaikki Fristads Outdoor -malliston vaatteet on valmistettu alusta alkaen kierrätetyistä materiaaleista", kertoo Lena Bay Højland.

Uudet Fristads Outdoor vaatteet ovat saatavilla fristads.com verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Lue lisää Fristads Outdoorista täältä

Lisätietoa Fristads Outdoor

Outdoor-mallisto julkaistiin vuonna 2020 täydentämään Fristadsin perinteistä työvaatemallistoa. Kaikki malliston tuotteet valmistetaan kestävämmistä materiaaleista, kuten luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Lisäksi Fristads kompensoi vaatteiden tuotannosta aiheutuneet päästöt YK:n Climate Neutral Now -aloitteen kautta.Meistä Fristads Finland

Fristads on valmistanut työvaatteita jo lähes 100 vuoden ajan. Valmistamme innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita työvaatteita ja keskitymme työntekijän suorituskyvyn parantamiseen ja työskentelymukavuuteen. Meille vastuullisuus, läpinäkyvyys ja ympäristöystävällisyys ovat teemoja, joiden parissa työskentelemme päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta pystyisimme paremmin vastaamaan työntekijöiden tarpeisiin sekä tekemään työpäivistä entistäkin parempia. Teemme kaikkemme joka päivä, jotta käyttäjämme voivat tähdätä parhaimpaansa. Yhdessä olemme parempia.


Yhteystiedot

Sanna Lehtimäki
Markkinointi & Viestintä
Sanna Lehtimäki